fbpx

The Jacksons support the tribute “An Evening Honoring Michael Jackson” hosted by Bo Saris & special guests

The Jacksons support the tribute “An Evening Honoring Michael Jackson” hosted by Bo Saris & special guests so make sure to grab your tickets! Nederlandse Jackson fans, de Jacksons steunen de tribute “An Evening Honoring Michael Jackson” van Bo Saris & special guests, dus zorg dat je erbij bent op 25 juni in de Melkweg in Amsterdam! Tickets zijn te koop via Ticketmaster.  

Broers Michael Jackson steunen Nederlandse eerbetoon van Bo Saris

In 2009, vijf dagen na het overlijden van Michael Jackson, organiseerde de Nederlandse soul singer-songwriter Bo Saris samen met muzikanten, artiesten, managers, fanclubs, DJ’s en sympathisanten een ode aan deze muzikale legende in Paradiso. Deze avond staat bij Boris, maar ook alle betrokkenen en bezoekers in het geheugen gegrift als een memorabele avond.

Nu, tien jaar na het overlijden van Michael Jackson, vindt Boris het de hoogste tijd om samen met muzikale gasten wederom een eerbetoon te organiseren dat in het teken staat van de legacy de grootste inspiratiebron en muzikale held uit zijn jeugd: Michael Jackson.

De liefde en steun van Boris voor Michael Jackson is onverminderd. Hij voelt zich dan ook geroepen om dit evenement door te laten gaan, juist nu er zoveel commotie is ontstaan omtrent het verhaal wat er ligt, en er klaarblijkelijk tot op heden weinig aandacht is voor de mensen die daar anders instaan.

Vele geplande initiatieven en tributes zijn geannuleerd door de ontstane commotie over het karakter van Michael Jackson en daarom wil Boris aandacht vragen voor de mensen die open staan voor de feiten over Michael Jackson en zijn leven en legacy willen vieren. Dus, Nederlandse fans van de King of Pop mogen deze bijzondere celebration niet missen!

 

De legendarische broers van Michael Jackson, Jackie, Tito, Jermaine en Marlon (originele bandleden van de fenomenale Jackson 5 en The Jacksons), betuigen in een videoboodschap hun steun voor “An Evening Honoring Michael Jackson” dat op 25 juni plaatsvindt in de Melkweg in Amsterdam. De broers zijn dit jaar op wereldtournee en treden nog dagelijks op met een setlist aan hits van de Jackson 5, The Jacksons en Michael Jackson. Op 25 juni zullen ook zij stil staan bij de tiende sterfdag van hun geliefde broer met een concert in Parijs, Frankrijk.

Tickets voor “An Evening Honoring Michael Jackson” met Bo Saris en speciale gasten zijn verkrijgbaar via de www.melkweg.nl.